Катар и Сенегал играят при 1:3 в среща от група А

...
Катар и Сенегал играят при 1:3 в среща от група А
Коментари Харесай

Катар вкара първи гол на Мондиала!

Катар и Сенегал играят при 1:3 в среща от група А на Мондиала. В първите си срещи двата отбора изгубиха с по 0:2, надлежно от Еквадор и Нидерландия.

Сенегал бе по-активният тим през първата част и можеше да поведе още в петата минута, но Исмайла Сар шутира около вратата.
-->
Около 30-ата минута първенецът на Африка пропиля две доста положителни благоприятни условия за гол, но Юсуф Сабали и Исмайла Сар не се възползваха.

Минути по-късно играчите на Катар имаха искания за дузпа за изблъскване на Акрам Афиф, само че реферът Матео Лаос подмина обстановката.Минути преди края на първото полувреме Булайе Диа се възползва от неумело изчистена топка и я прати в мрежата за 1:0.

Втората част стартира с втори гол за Сенегал, дело на Фамара Диедиу, разписал се с глава в далечния ъгъл за 2:0.

След това домакинът на Мондиала потегли самоуверено напред и сътвори няколко доста рискови положения в границите на 10 минути. Абделкарим Хасан  на два пъти, Алмоез Али и Исмаил Мохамад имаха опция да вкарат, само че не съумяха.

Усилията на домакините дадоха резултат в 78-ата минута, в която Мохамед Мунтари вкара с глава исторически първи гол за страната на Световни шампионати във втория мач от първото присъединяване на отбора на планетарния конгрес.

Устремът на Катар обаче бе прекършен пет минути преди края след композиция между Илиман Ндиайе и Шейк Диенг, приключила с гол за 3:1.

/Блиц/
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР